Així és la casa on segur que t'encantaria dormir

per Redacció, el 30 d'agost de 2020 a les 08:35
A mitjans de 2019 va sortir a Airbnb la possibilitat de llogar la casa de la Barbie que està situada a Malibu, California. En aquesta casa hi poden estar un màxim de 4 persones, tot i que és molt gran. La casa és molt barata de llogar cosa que fa que estigui completament ocupada fins agost de 2023. 

La casa de la Barbie compta amb piscina i jacuzzis a les dues habitacions, a més a més de material de gimnàs per si vols seguir en forma, material per anar a la platja, unes vistes a la platja, etc. Us adjuntem unes imatges de la casa, quedareu flipant!


 
 
Arxivat a:
FAMOSOS, casa, Barbie
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: