Aquest famós Youtuber sorprèn a tothom amb aquesta notícia

per Adolescents.cat, el 24 d'agost de 2020 a les 10:24
Hi ha un Youtuber que és molt conegut a tot el territori espanyol i que igual que té molts i moltes fans fidels, també ha hagut de conviure amb el fet de tenir molts “haters”. I és que ell no té pèls a la llengua. Saps de qui estem parlant? Sí, d’en Malbert.

Ahir el youtuber català, Malbert, va anunciar que publica un llibre i que sortirà a la venda el 23 de setembre. El més fort és que ja es pot comprar en prevenda a Amazon i en només 4 hores va aconseguir col·locar-se al número 1 de llibres més venguts a Espanya!


En Malbert va explicar per Instagram que volia esperar unes hores més a anunciar-ho però que algunes persones havien descobert la notícia i li volien sabotejar la sorpresa. És per això que ho va anunciar abans d’hora. 

El llibre, que es diu “No insultes, gilipollas” parla sobre la relació del jove amb l’odi. “Gràcies a totes aquelles persones que em volien veure enfonsat, he tret aquest llibre en el que explico totes les meves experiències amb l’odi, les vexacions, amenaces de mort i tot el que he après d’això”, diu en Malbert. Alhora, també assegura que al llibre revela moltes històries que fins ara no havia explicat, i que, per tant, hi haurà “salseo” del bo!


I tu? Tens ganes de llegir “No insultes, gilipollas?”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💥¡BOOM!💥 ¡¡Ya es oficiaaaaaaal!! Dios mío quiero llorar😭😭 No me creo que esto se haya hecho realidad. Os presento MI PRIMER LIBRO que no podía llamarse de otra forma: "No insultes, gilip*llas". Llevo casi un año trabajando en este proyecto y del que me siento muy orgulloso. ¿Quien dijo que el odio fuese malo? Por que gracias a todas esas personas que quisieron verme hundido he sacado este libro donde cuento todas mis experiencias con el odio, las vejaciones, amenazas de muerte y todo lo que aprendí de ello. Ser histriónico, porculero y excesivamente directo a veces causa rechazo. Siempre me ha dado igual los haters pero para llegar a ese punto pasé por muchas etapas que nunca se han visto, ataques de ansiedad, avalanchas de personas, gritos por la calle e incluso problemas con la autoridad. Sí, es cierto que algunas veces me lo merecía aunque no siempre había límites... En su momento me callé muchas cosas pero en este libro lo cuento TODO, tantas cosas que es probable que más de un personaje se enfade por publicarlo. Todo esto, mucho drama, MUCHO SALSEO y mucha verdad que NADIE CUENTA, en mi primer libro. ¡Espero que os guste! Enlace de la PREVENTA en mi perfil y el 23 de SEPTIEMBRE disponible en todas las librerías.❤😭

A post shared by MALBERT (@itsmalbert) on

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: