«Què he de fer quan masturbo una altra persona?»

per Redacció, el 27 d'agost de 2020 a les 08:52


Hola!


Què de fer si masturbo a un noi? És a dir, ja hem quedat altres vegades i ens liem i ell em toca a mi i jo li poso la mà per dins el pantaló i li toco el penis, però només per la part de dalt.

Què hauria de fer?


Moltes gràcies!



Hola!

La creativitat de cadascú és lliure. Nosaltres et podem explicar l'estimulació bàsica per a masturbar a un noi. Del que es tracta és de baixar i pujar la pell del penis, cobrint i descobrint el gland (la part de dalt del penis) i acaronant tota la zona dels genitals. No hem d'oblidar que els nois tenen moltes altres zones erògenes que heu d'anar descobrint, ja que a cada persona li agrada més una zona o un altra.

Una abraçada!

Helena Angel
Psicòloga Iesp - Consulta Jove
@HelenaAL
http://www.consultajove.cat

 Accedeix al Consultori d'Adolescents.cat


Recorda que ja està a les llibreries el llibre 'El Consultori' amb respostes sobre amor, sexualitat, psicologia i alimentació!
 

 
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: