Estan junts realment aquests dos actors?

per Redacció, el 28 d'agost de 2020 a les 08:32
L'altre dia Tommy Dorfman (Por 13 razones) va publicar en el seu Instagram unes imatges amb Jacob Elordi (The Kissing Booth) on es podia veure com el segon li feia un petó al primer a la galta i unes abraçades molt afectuoses,  a més a més, aquestes imatges anaven acompanyades amb un cor. Això va fer que en poques hores aquesta imatge es tornés viral i en poques hores ja corres el rumor que ells dos estaven junts. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♡ @jacobelordi

Una publicación compartida de tommy dorfman (@tommy.dorfman) el


Lluny d'això, els dos actors són molt amic i encara que realment no se sap com ni quan s'han conegut, es pot assegurar que entre ells dos no hi ha res més que una bonica amistat. Tommy Dorfman es va casar l'any 2016 amb un altre actor, Peter Zurkuhlen, per la qual cosa porten 4 anys casats i no es veu possible que passi res entre ell i Jacob. Per la seva banda, Jacob està en una relació amorosa amb Zendaya, la seva companya d'Euphoria, i tot i que en cap moment ells s'han pronunciat sobre la seva relació, hi ha moltes fotos fetes per paparazzis que ho demostren.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: