Aquest famós actor té nova parella (i no és qui molta gent es pensa)

per Redacció, el 28 d'agost de 2020 a les 10:26
Des que Brad Pitt i Angelina Jolie van posar fi a la seva relació, que s'ha intentat vincular l'actor amb Jennifer Aniston, amb qui va estar casat més de cinc anys. El cert, però, és que els dos actors no estan junts. De fet, Brad Pitt té nova parella: la model Nicole Poturalski. 

Els rumors van començar fa pocs dies quan tots dos van ser vistos junts pujant a un avió privat direcció al sud de França, on l'actor té una casa. Nicole Poturalski és una model d'èxit internacional nascuda a Bergkamen, Alemanya. Ha protagonitzat portades de revistes tan importants com Elle i Harper's Baazar i també triomfa a les xarxes socials, on té més de 100.000 seguidors.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: