6 coses que no sabies sobre el setembre

per Redacció, el 1 de setembre de 2020 a les 11:54
Avui comença un nou setembre és per això que us portem algunes curiositats sobre aquest mes que potser no sabíeu: 

 


Versió sense playbuzz

El 22 de setembre tindrà lloc l'equinosi de tardor, el qual marca l'entrada a aquesta estació. Com bé diu la paraula, "equinocci" significa "igual dia que nit", així que les hores de claror i foscor estaran dividides en parts gairebé iguals.

Setembre prové de septem, que significa set. Si contem des de març, mes en què s'iniciava l'any pels romans, setembre es trobava en aquesta posició. 

Aquest mes està pla de Dies Mundials Curiosos, com el de "Saltar bassals", que té lloc el dia 9, o el Dia Internacional del "Bon veí", que se celebra el 24. 

El setembre és el mes de l'any en què hi ha més naixements. De fet, la data d'aniversari més freqüent és el 16 de setembre. 

Cada mes de l'any es relaciona amb una pedra i la del setembre és el safir, la qual representa la puresa i la integritat.

Hi ha més de 6 pel·lícules en què "setembre" apareix al títol... Això el converteix en el mes més popular en el món del cinema.

Les persones nascudes al setembre tendeixen a tenir més èxit a nivell professional. Així ho assegura un estudi de la Universitat de Toronto que va analitzar les dades de més d'un milió individus.
Arxivat a:
ACTUALITAT, setembre
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: