Aquestes són les postures sexuals més buscades a Google

per Redacció, el 3 de setembre de 2020 a les 16:36
Quines són les postures sexuals més buscades a internet? Per tal de respondre aquesta pregunta, l'app de cites JAUMO va decidir analitzar les cerques sexuals més freqüents a Trends, una eina gratuïta que et permet consultar les busques més habituals a Google.

Com podeu veure, en el gràfic de més avall, les posicions que més interès generen són les més típiques: el missioner, "el perrito" i el 69. Ara bé, el rànquing el completen postures menys conegudes, com la del cadenat i la del ventilador. 


Per si no n'havíeu sentit parlar, la primera –la del cadenat- consisteix en què un membre de la parella s'assegui sobre una superfície plana, com ara el marbre de la cuina, i l'altra persona, dreta, la penetri. 
 



En la segona, la del ventilador, un dels membres de la parella es col·loca d'esquena recolzant els braços damunt el suport d'una cadira. L'altre, de mentre, el/la masturba amb les mans i si vol també la pot penetrar. Es tracta d'una posició amb molta llibertat de moviments que facilita l'orgamse. 
Arxivat a:
ACTUALITAT, app, sexualitat
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: