Logotip de Adolescents.cat

Aquestes seran les feines amb més sortida en els pròxims anys

per Redacció, el 4 de setembre de 2020 a les 10:28
«Alimentació, educació, sanitat, farmàcia, higiene, logística, tecnologia i proveïdors de programari. Aquests són els sectors que han sortit reforçats amb la crisi sanitària i els que demanaran més treballadors en les diferents categories professionals». Així ho assegura Gina Aran, professora col·laboradora dels Estudis d'Economia i Empresa de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). 

A més de les professions corresponents a aquests sectors, també seran molt demandats: 

 


Versió sense playbuzz:

 Teleoperadors/es: ens podran atendre no solament mitjançant el telèfon, sinó també per xat i, cada vegada més, mitjançant videoconferència. Seran perfils molt buscats, però hauran de desenvolupar competències comunicatives com ara l'escolta activa, a més de saber analitzar informació i transmetre-la. 

 Especialistes en màrqueting: les empreses competiran per l'atenció dels consumidors, la qual cosa tindrà impacte en les seves campanyes de comunicació i màrqueting, que se centraran en la personalització. 

 Cuidadors/es: aquesta és una professió a l'alça des de fa anys i és previsible que augmenti la demanda de persones que es puguin ocupar de persones dependents o fer de cangurs. 

 Netejadors/es i personal de manteniment: igual que les professions relacionades amb la salut, les relacionades amb la higiene d'establiments o de mitjans de transport seran sol·licitades per garantir el control dels contagis. 

 Formadors/es en habilitats de comunicació i treball en equip en remot: a causa de les noves situacions de treball, les professions que facilitin la productivitat del teletreball seran sol·licitades.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: