Aquest és el verdader final que havia de tenir una de les pel·lícules romàntiques més mítiques de la història

per Redacció, el 4 de setembre de 2020 a les 09:22
Aquest 2020 fa 30 anys que es va estrenar Pretty Woman, una pel·lícula que encara avui continua sent un referent de la comèdia romàntica. De fet és un dels films més vistos a les plataformes online i un dels que fa més audiència quan s'emet a la televisió. 

Ara bé, en un principi havia de ser una pel·lícula molt més fosca. La seva primera versió comptava amb un guió dur i un final allunyat dels contes de fades. Jeffrey Katzenberg, un dels productors del film va explicar el desenllaç que hauria tingut Vivian Ward, la protagonista, si el text no s'hagués canviat:mort per sobredosis. 


En una entrevista a Page Six Katzenberg relatava que, com era d'esperar, el guió original no va agradar als directius de Disney. "Tot el que va passar després ja és història" assegurava en referència als canvis que es van fer a la pel·lícula perquè tingués un final romàntic.

Ho sabíeu?

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: