5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 12 de setembre de 2020 a les 06:00
Com sempre ens agrada compartir amb tots vosaltres algunes de les curiositats que durant el dia trobem a la redacció d'Adolescents.cat. Quina us ha cridat més l'atenció?

 


Versió sense playbuzz


El milionari Harris Rosen va decidir invertir part dels seus diners en beques i ajudes pels estudiants de Tangelo Park, un dels barris més conflictius de Florida. Des que ho va fer, gairebé el 100% dels estudiants es graduen i la criminalitat ha disminuït un 50%.

L'actor Daniel Radcliffe va portar durant sis mesos la mateixa jaqueta i gorra. Així si els paparazzi li feien fotos, semblava que eren del mateix dia i no les podien vendre. 

La majoria d'huracans i ciclons tenen noms de persona. L'origen d'aquesta denominació la va començar el meteoròleg Clement Wragge, el qual va decidir escollir noms de polítics que no li agradaven per anomenar aquest tipus de fenòmens. 

Amb 15 anys Rosalía es va presentar al programar Tú sí que vales. La cantant no va ser seleccionada i alguns dels membres del jurat li van dir que "desafinava". 

Hi ha persones, prop d'un 12% de la població, que tenen la capacitat de veure més colors que la resta. Se'ls anomena tetracròmatres.
Arxivat a:
RÀNQUINGS, curiositats
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: