Vols guanyar un portàtil gratis? Participa en aquest sorteig

per Redacció, el 9 de setembre de 2020 a les 11:18
Us agradaria començar les classes amb un portàtil nou? Doncs aprofiteu el sorteig del Carnet Jove: us podeu emportar un Huawei MateBook D 15, de 15,6 polsades i amb el sistema operatiu Windows 10! 

Què heu de fer per participar? 


 Anar a l'Instagram del Carnet Jove 

 Fer like a la publicació que trobareu més avall 


 Seguir @carnetjove_cat⁣ 

 Seguir @benowucom⁣ 

 Ser usuari del Carnet Jove⁣

 Fer un comentari mencionant un amic o amiga perquè hi participi

Teniu temps per participar fins al dia 13 de setembre. El guanyador/a s'anunciarà als stories d'Instagram del Carnet Jove! Molta sort a tots i totes!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La setmana que ve comencen les classes, i res millor que fer-ho amb un portàtil nou, no? 🤓⁣ Sortegem un Huawei MateBook D 15 de 15,6 polsades i amb el sistema operatiu Windows 10 de la mà de @benowucom! 💻⁣ ⁣ 👇 Per participar en el sorteig només cal:⁣ ⁣ 1. Fer like a aquesta publicació 2. Seguir a @carnetjove_cat⁣ 3. Seguir a @benowucom⁣ 4. Ser usuari del Carnet Jove⁣ 5. Fer un comentari mencionant un amic o amiga perquè hi participi ⁣ ⚠ Pots participar fins al dia 13 de setembre ⚠ Posteriorment anunciarem el guanyador que s'emportarà aquest ordinador portàtil a les stories d'Instagram del nostre perfil 📲⁣ ⁣ #PC #Ordinador #Portàtil #IniciDeCurs #Tecnologia #SorteigCJ

Una publicación compartida de Carnet Jove de Catalunya (@carnetjove_cat) el

Arxivat a:
CARNET JOVE, portàtil
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: