Estan sortint aquests dos famosos?

per Redacció, el 10 de setembre de 2020 a les 06:00
Els rumors d'una possible relació entre Kaia Gerber i Jacob Elordi han tornat a sorgir. El motiu? La fotografia que els va fer una fan aquest dilluns i en què se'ls pot veure passejant per Nova York agafats de la mà.  Aquesta, però, no és l'única imatge que la model i l'actor han protagonitzat. El passat 1 de setembre també van ser vistos sopant junts en un restaurant de la ciutat nord-americana. L'últim que se sap sobre l'actor és que estava sortint amb Zendaya, amb qui comparteix protagonisme a la sèrie Euphoria. Cap dels dos havia confirmat la relació, però se'ls havia fotografiat junts en diverses ocasions.

Per la seva banda, la model havia estat relacionada amb Cole Sprouse poc després de deixar-ho amb Pete Davidson. Uns rumors que tot apunta que eren falsos, ja que l'actor de Riverdale els va negar. 


Actualment tant Jacob Elordi com Kaia Gerber es troben en un molt bon moment professional. Ella és imatge de Vogue, entre altres, i ell està a punt d'estrenar 2 pel·lícules, Deep Water i 2 Hearts.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

throwback @omega #omegamytime ♥️

Una publicación compartida de Kaia (@kaiagerber) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

old picture of jacob • • • #jacobelordi

Una publicación compartida de jacob elordi (@jjacob.elordi) el

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: