Aquestes són les novetats que trobaràs a WhatsApp

per Redacció, el 10 de setembre de 2020 a les 08:19
WhatsApp està preparant novetats. Segons el portal especialitzat WABetaInfo, l'app està creant noves opcions en la secció d'emmagatzematge que ens permetran saber quanta memòria estem gastant i eliminar els arxius de manera més senzilla. 

Un dels indicadors de l'estat del nostre emmagatzematge serà una barra de colors que indicarà quan ocupen les coses que hem enviat i rebut en aquesta aplicació. Així mateix, l'aplicació també ens permetrà conèixer tots els missatges que s'han reenviat des del nostre telèfon i ens oferirà l'opció d'eliminar els que ja no resultin necessaris en aquest moment. 

 

A més, l'app proporcionarà informació sobre els arxius que més espai estan ocupant i sobre els xats amb els quals hem intercanviat més gigues de dades. Així, si ens estem quedant sense espai, podrem saber per on començar a fer neteja. 


Segons el citat portal, es tracta d'una funció que actualment es troba en desenvolupament. Encara no es coneix la seva data de llançament tot i que ja s'estan realitzant proves.

Aquesta opció se suma a les altres novetats anunciades per WhatsApp fa poc, com per exemple silenciar de manera indefinida els xats grupals, buscar missatges concrets per data, poder pagar a través de la plataforma o poder utilitzar el mateix compte en 4 dispositius diferents.
Arxivat a:
ACTUALITAT, WhatsApp
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: