Ja has vist el tràiler oficial del Mallorca Island Festival 2021? No te'l perdis! (et pots emportar un premi top)

per Redacció, el 14 de setembre de 2020 a les 10:57
Segon de Batxillerat és dur, però passa més de pressa si al final teniu recompensa i aneu al Mallorca Island Festival (MIF), el millor viatge de final de curs per Batxillerat! 

Al MIF viureu una experiència inoblidable i plena de moments que recordareu per sempre, com podeu veure en el tràiler del festival pel 2021!
 
Podreu gaudir d'una setmana al ressort més gran d'Europa amb els vostres amics i amigues: platja, festes a la piscina, inflables, zona chill out...i tot això amb la millor música i els DJ's del moment, n'hi han participat de tan coneguts com Hektor Mas, Marsal Ventura, Jordi Veliz, Sergi Domene, DJ Moncho i Mon DJ!. 

A més a més, cada any hi van influencers destacats! Han passat pel festival Victor Perez, Albert Barranco, Marta Diaz, Hamza Zaidi, Lucia Bellido, Naim Darrechi, Hey Zulu, El Cejas... 

Ah, i això no és tot, perquè el MIF celebra el seu 10è aniversari i aquesta edició hi haurà moltes sorpreses! Podeu seguir-los a Instagram per ser els primers a conèixer totes les novetats. 


 Què, us agradaria ser una de les 8.000 persones que van cada any al MIF? Ompliu aquest formulari i podreu guanyar 2 reserves gratuïtes per a l'edició del 2021! Anunciarem els guanyadors el divendres al nostre perfil d'Instagram. Molta sort a tots i totes!

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: