Així és com ha estat el vostre primer dia de classe: 12 anècdotes d'adolescents

per Redacció, el 14 de setembre de 2020 a les 13:13
Avui molts i moltes de vosaltres heu tornat a classe. Ho heu fet en unes circumstàncies excepcionals i que encara no havíeu viscut fins ara. El coronavirus ha canviat les rutines i ha fet que se n'estableixin de noves, com ara el rentat de mans, la presa de temperatura, la distància de seguretat... 

Amb tants canvis, us hem volgut preguntar com us havia anat el primer dia de classe i quines són les anècdotes que se us quedaran gravades. Això és el que ens heu dit.
 


Versió sense playbuzz

- No hi he pogut anar per culpa d'un mal de coll
- Cada dia tinc un horari diferent... 
- Hem d'anar per l'institut acompanyats del profe i en fila, com si estiguéssim al parvulari 
- No ens han deixat obrir els ventiladors pel covid i fins i tot el professor suava...
- He arribat al meu nou insti i quan he entrat tothom em mirava estrany. Una noia se m'ha apropat i m'ha preguntat quin curs feia. Quan li he dit que primer de Batxillerat s'ha posat a riure. Es veu que m'he equivocat de dia i em tocava anar-hi demà. Cagada. 
- M'ha tocat seure al costat del meu ex 
- Volia tossir i per no fer-ho perquè no em miressin de manera estranya, gairebé m'ofego.
- Per sortir a l'hora de pati ens han posat un timbre alegre per l'ESO i un timbre trist per Batxillerat.  M'ha sonat l'alarma mentre el professor explicava que els mòbils estaven prohibits.
- Faig el pati al pàrquing de l'insti
- Ha entrat una vespa a mitja classe i hem hagut d'evacuar
- S'ha rebentat una apolla de gel i hem acabat tots molls
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: