12 gestos per a aquest «nou món»: els coneixes?

per Adolescents.cat, el 15 de setembre de 2020 a les 11:44
Com representaries amb les teves mans l'interès per alguna cosa, un sí a tot, o un "ho sento però no"? 

Des d'Eina Idea, i dins del marc del Sónar+D CCCB, han creat el projecte Eina Idea Metro Mudra que presenta un sistema de gestos, pictogrames i elements visuals que són una reflexió poètica sobre la distància social, la percepció i la motivació en el context actual de "nova normalitat" i que estan inspirats en la tradició budista i hinduista de gestos i posats rituals. 

 


Tots els conceptes proposats els pots veure en punts específics de la xarxa de Transports Metropolitans de Barcelona
(TMB) fins al 19 de setembre a les estacions de metro d'Universitat, Catalunya, Passeig de Gràcia, Sagrada Família, Espanya, Diagonal, La Sagrera, Sants Estació; i també al vestíbul del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) durant el Sónar+D els dies 18 i 19 d'octubre. I també pots seguir-los des de les xarxes d'EINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona o des de l'Instagram d'Eina Idea @einaidea.

Però qui hi ha darrere d'Eina Idea Metro Mudra? La generació de materials s'ha creat a través d'un procés co-creatiu, a partir d'una sèrie de tallers amb estudiants i professorat d'EINA. I és que en aquest centre, els alumnes participen en diversos projectes i aprenen creant. Si t'agradaria ser un d'ells/es i estudiar Disseny a EINA, omple sense cap compromís el formulari que trobaràs més avall.

 
Arxivat a:
EDUCACIÓ, EINA, Disseny
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: