Avui s'estrena una nova sèrie adolescent i ja diuen que és una de les millors del 2020

per Redacció, el 15 de setembre de 2020 a les 11:12
Avui HBO estrena We are who we are, una nova sèrie adolescent dirigida pel director Lucca Guadagnino, autor de Call me by your name. Així doncs, després de l'èxit mundial que va aconseguir la pel·lícula, el cineasta es passa ara a la televisió amb aquesta sèrie "que explora l'amistat, el primer amor, la identitat i submergeix al públic en tota la caòtica eufòria i angoixa de ser un adolescent".

 



Versió sense playbuzz
I de què va exactament? Se centra en el Fraser, un jove tímid i introvertit de catorze anys que es trasllada a una base militar amb les seves mares: Sarah (Chloë Sevigny) i Maggie (Alice Braga). Allà coneixerà una altra adolescent, la Caitlin, amb qui establirà una bonica i profunda relació d'amistat. 

Els actors protagonistes són el Jack Dylan Grazer i la Jordan Kristine Seamón, tots dos poc coneguts, però amb un gran talent. 

Quants capítols té? 8 capítols d'uns 50 min de durada. 

On es pot veure? HBO

Què en diu la gent? La sèrie té una nota d'un 8,4 a Imbd, una de les plataformes de cinema i sèries més conegudes. Els usuaris destaquen que té un bon guió i que és emotiva.
Arxivat a:
CINEMA I TV , sèrie
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: