Què passa quan un actor publica fotos del seu penis?

per Redacció, el 15 de setembre de 2020 a les 12:20
Chris Evans es va convertir en trending topic aquest cap de setmana. El motiu? Doncs, com segurament ja sabreu, va publicar per error una imatge on es podia veure suposadament el seu penis. 

Tot i que l'actor va esborrar l'story en pocs minuts, desenes de persones ja l'havien gravat i l'estaven difonent a través de les xarxes socials. 
 

Això va fer que milers d'usuaris decidissin alçar la veu i demanessin respecte cap a la privacitat i la intimitat de l'artista. De fet, els seus fans es van dedicar a pujar imatges de l'actor amb gossos o amb la seva família perquè quan la gent busqués el seu nom, apareguessin aquest tipus d'instantànies en comptes del vídeo del penis.

La reacció dels seus fans va ser molt aplaudida, però també va generar debat. I és que, quan aquest tipus d'incidents són protagonitzats per dones, les xarxes socials no acostumen a actuar igual. Per exemple, quan es van filtrar imatges íntimes de Jennifer Lawrence, fins i tot es van publicar articles i missatges en què se la culpava a ella per no anar prou amb compte. 
 

És per això que actrius tan conegudes com Kat Dennings han demanat a través de Twitter que es tingui el mateix respecte cap a les dones quan passen aquest tipus de coses. Vosaltres què en penseu?


 
 
Arxivat a:
ACTUALITAT, Chris Evans
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: