Guanya entrades gratis per anar als concerts d'aquests artistes top!

per Redacció, el 15 de setembre de 2020 a les 14:37
Amb ganes d'anar de concert? T'agradaria veure actuar Miki Nuñez, Sara Roy, Suu, Els Amics de les Arts o Manel? Doncs tenim bones notícies! I és que, si ets titular del Carnet Jove, pots aconseguir una entrada gratis per tu i un acompanyant i gaudir de la seva música en directe al Clotilde Fest 2020. 

El festival, impulsat per l'Agència Catalana de la Joventut, se celebrarà als Jardins del Palau Robert de Barcelona els dies 2, 3 i 4 d'octubre i compta amb el suport d'Europa FM, Ràdio Flaixbac, iCat, la ràdio musical i cultural de Catalunya Ràdio (CCMA) i Creu Roja Catalunya. Es farà amb totes les mesures de seguretat per a la Covid-19, les pots consultar aquí.

Què he de fer per aconseguir una entrada gratis? Si ets titular del Carnet Jove, has d'entrar a la seva web i apuntar-te contestant una senzilla pregunta. Si l'has respost correctament, entraràs en el sorteig d'una invitació doble per anar a veure l'artista que hagis sol·licitat. A sota de la foto de cada artista, pots trobar el link que has de fer servir per apuntar-te al sorteig. 

Quan se sabran els guanyadors de les entrades? El dia 29 es farà el sorteig i el Carnet Jove anunciarà els guanyadors/es. Tens temps per participar des d'avui i fins al dia 28 de setembre.Es donaran 62 premis de 2 invitacions per cadascun dels tres concerts, una invitació per la persona titular premiat/da i l’altre per la persona acompanyant que determini. En el cas de menors de 16 anys, l’acompanyant caldrà que sigui el pare, la mare o tutor/a (caldrà presentar llibre de família i dni), o l’adult que aquests autoritzin (caldrà presentar full d’autorització).

 
Arxivat a:
OCI, música, iCat, concert
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: