Aquest és el nou vídeo amb més likes a Tik Tok (i no és de qui us penseu)

per Redacció, el 16 de setembre de 2020 a les 06:00
El vídeo amb més likes de Tik Tok ja no és el de Justmaiko ballant mentre baixa unes escales mecàniques. Des d'aquesta setmana, el contingut més popular d'aquesta xarxa social és un vídeo de la influencer Bella Poarch.

A hores d'ara el clip, que té com a protagonista la cançó viral "M to the B", ja acumula més de 32 milions de reproduccions. 

Bella Poarch, de 19 anys, es va fer Tik Tok a principis d'any, però no va ser fins a l'agost quan els seus seguidors van augmentar de manera considerable. El motiu? El vídeo del qual us hem estat parlant i que podeu veure més amunt. 

Pocs dies després que es fes viral, la jove va guanyar milions de seguidors a Tik Tok i a altres xarxes socials com Instagram, on acumula 3 milions de followers. La coneixíeu?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🥀

Una publicación compartida de Bella Poarch (@bella.poarch) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🥴If I had a dollar for everytime someone pinched my chunky cheeks, I’d be a millionaire🤪💕

Una publicación compartida de Bella Poarch (@bella.poarch) el

Arxivat a:
ACTUALITAT, Tik Tok
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: