Creus que et rentes bé els cabells? Així és com ho hauríem de fer, segons un expert

per Redacció, el 16 de setembre de 2020 a les 12:25
Els canvis de temperatura, els nervis, l'estrès... poden provocar que els cabells ens caiguin més. El que molta gent no sap, és que no rentar-nos-els correctament també els pot debilitar i, per tant, causar-ne la caiguda. 

Així ho assegura el perruquer Brand Mondo al seu canal de Youtube. En un dels seus vídeos, l'expert aconsella que sempre que ens rentem els cabells ho fem amb aigua tèbia i que mai ens freguem el cap massa fort. De fet, recomana moure les mans de manera suau i horitzontalment d'un cantó a l'altre del cap. 

Per tant, millor evitar fer cercles per estendre el xampú, ja que això pot causar que ens caiguin més cabells del compte. D'altra banda, és important escollir productes adequats pel nostre tipus de cabells i el més natural possibles, és a dir, sense parabens ni silicones.

D'altra banda, si voleu aconseguir que els cabells us aguantin nets més temps, recuperem alguns consells que us poden ser útils.

 


 
Arxivat a:
CONSELLS, cabells
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: