Quins són els orígens del teu nom? Quanta gent es diu com tu al món? Aquí ho pots consultar

per Redacció, el 16 de setembre de 2020 a les 15:04
El web Forebears, com segurament ja sabreu, us permet consultar quantes persones tenen el vostre nom i/o cognoms arreu del món.

Ara, a més a més, l'han actualitzada i també podeu consultar en qui país és més freqüent el vostre nom i en quin territori hi ha més persones que es diuen com vosaltres en funció a la seva densitat de població. 


Però això no és tot, també us mostra els orígens del vostre nom, la seva història i la seva traducció, si és que en té, a altres idiomes. 

Per aconseguir aquesta informació, Forebears obté les dades de diaris, webs i registres històrics com defuncions, bateigs i casaments. A més, la pàgina també permet consultar les variacions ortogràfiques de cada cognom i el seu origen.



L'únic que heu de fer és introduir el vostre nom -forename- o cognom -surname- al buscador, cercar-lo i us apareixeran els resultats.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: