Així són les novetats del Satisfyer (i la gent està flipant)

per Redacció, el 17 de setembre de 2020 a les 12:31
Masturbar-te amb música, literalment. Aquesta és una de les opcions que permet Satisfyer Connect, l'aplicació que ha estrenat la famosa joguina sexual. L'app ofereix la possibilitat de connectar el Satisfyer amb llistes de reproducció d'Spotify per tal que vibri al ritme de les nostres cançons preferides. 

Però això no és tot. L'aplicació també ens dóna l'oportunitat de controlar la joguina sexual a través del nostre mòbil. Així doncs, podem configurar diferents patrons de ritmes i intensitats i guardar-los. 


en tiempos del SATISFAYER, el PLACER FEMENINO sigue siendo TABÚ

A més a més, aquesta opció permet el control a distància, és a dir, podem cedir el control del nostre Satisfyer a una altra persona per tal que sigui ella qui esculli el nivell de vibració, potència... 


Ara bé, l'app no funciona amb tots els models de la marca, només és compatible amb aquests: el Curvy 1+, el Double Joy), el Curvy 2+ i el Curvy 3+.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: