Estàs solter/a? Han publicat una guia per a tu amb aquests consells

per Redacció, el 18 de setembre de 2020 a les 10:31
Buscar-se un "company o amic sexual" estable i/o optar per la masturbació. Aquests són alguns dels consells que podem trobar a la guia Coronavirus i Sexualitat, un document per a solters publicat pel govern dels Països Baixos. 

L'administració va decidir difondre aquestes pautes després que la gent es queixés de falta d'informació sobre com actuar si s'està solter en temps de coronavirus. 

 


Versió sense playbuzz

Aquestes són algunes de les recomanacions del document dels Països Baixos:

- Reuneix-te sempre amb la mateixa persona per tenir contacte físic o sexual, és a dir, busca una parella sexual estable durant la pandèmia si així ho vols. 
- Opta per quedar sempre a la mateixa casa, canviants els llençols, dutxant-vos prèviament i posteriorment i ventilant l'habitació. 
- Fes servir preservatius per totes les pràctiques sexuals i si pots, evita els petons.

A banda d'aquesta guia, a Catalunya, l'Agència de Salut Pública també ha publicat un seguit de pautes sobre sexe i coronavirus, us en deixem algunes: 

- Es recomana dutxar-se o rentar-se les mans amb aigua i sabó durant almenys 20 segons abans i després del sexe, rentar amb aigua i sabó les joguines sexuals en cas d'usar-se, i desinfectar els teclats i les pantalles si es comparteixen amb algú. 

- S'aconsella intentar optar per pràctiques sexuals segures, és a dir, sense contacte físic amb altres persones, com, per exemple, la masturbació personal, el visionat de vídeos eròtics, etc.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: