El professor d'una uni catalana es nega a portar mascareta i amenaça de suspendre els alumnes que ho facin

La Universitat Autònoma de Barcelona | UAB
per NacióDigital, el 18 de setembre de 2020 a les 12:13
El Consell d'Estudiants de la Facultat d'Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona denuncien un professor d'Educació Física que amenaçava als alumnes amb suspendre'ls si complien amb els protocols antiCovid, com ara portar mascareta.
  Segons han explicat a través de les xarxes socials, el professor els obligava a entrar a classe en grups barrejats, sense mascareta ni gel hidroalcohòlic. A més a més, expliquen que el docent feia "propaganda negacionista" pel correu electrònic institucional animant als alumnes a "cometre actes il·legals i a atemptar contra la seguretat sanitària". 

"No respectaré mesures absurdes imposades per un experiment social massiu"; "Ja mor molta gent en anys normals. Tot això és una xorrada"; o "Paguen als bombers per comunicar els morts", són algunes de les afirmacions que va dir el professor i recullen els alumnes.


En un comunicat expliquen que són moltes les instàncies que s'han fet a aquest professor per "ridiculitzar i dirigir-se en to humiliant a dones" però que mai s'havia pres cap mesura. Ara, tornen a posar el crit al cel per la seva preocupació davant el risc que suposa aquesta situació. 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: