Aquestes són les millors sèries del moment, segons els premis Emmy

per Redacció, el 21 de setembre de 2020 a les 10:57
Ahir es va celebrar la gala dels Emmys més estranya de la història. Per primera vegada els premis de sèries de l'Acadèmia de Televisió de Hollywood es van entregar online. L'humorista Jimmy Kimmel, que va presentar l'acte, va ser l'encarregat de connectar amb els nominats i convidats per videotrucada durant una gala marcada per les referències al coronavirus i al confinament. Aquests van ser els principals guanyadors de la nit:

 


Versió sense playbuzz
Millor sèrie comèdia: Schitt's Creek 
Millor sèrie drama: Succession 
Millor sèrie limitada: Watchmen 
Millor programa de competició: RuPaul's Drag Race 
Actors i actrius: 
En les categories de millors actors i actrius, es van emportar un Emmy, entre altres, Ruth Langmore pel seu paper a Ozark; Billy Crudup, per la seva interpretació a The Morning Show, i Zendaya per Euphoria.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: