La història de la noia que ha aconseguit feina després de ser rebutjada 280 cops

per Redacció, el 21 de setembre de 2020 a les 12:19
Trobar feina en temps de coronavirus és complicat. Així ho demostra el cas de la britànica Hannah Web, a qui van acomiadar durant la pandèmia i la qual ha estat rebutjada 280 cops durant aquests mesos abans d'aconseguir un nou lloc de treball. 

El Regne Unit, però, no és l'única zona on el mercat laboral es troba en un mal moment. Espanya, de fet, encapçala la taxa d'atur juvenil d'Europa, segons un estudi de l'Eurocambra. Això vol dir que gairebé la meitat dels joves no tenen feina, una situació preocupant.


La Hannah Web explica a la BBC que ser rebutjada una vegada darrere una altra "va ser devastador", però que tot i això no es va rendir. Després d'unes setmanes de no obtenir resultats va decidir ampliar la cerca i enviar sol·licituds per a tot tipus de feines. Una estratègia que tampoc no li va funcionar: les empreses seguien descartant el seu currículum i era rebutjada a les entrevistes. 
 

Hannah Web


Després de reflexionar sobre què podia estar fent malament es va adonar que s'estava subestimant i perdent la confiança en ella mateixa. És per això que va decidir fer una llista amb 5 qualitats sobre la seva personalitat i també sobre les seves habilitats professionals. En les següents entrevistes de feina es va centrar en ressaltar aquestes aptituds i finalment la van contractar com a assessora professional, l'àmbit amb el qual havia estat treballant anteriorment. 

Després d'haver viscut aquesta experiència, la Hannah recomana "ser amables amb nosaltres mateixos", creure'ns que som bons i que podem fer el que ens proposem. La confiança és molt important per aconseguir allò que volem. Així que estimem-nos i valorem-nos.


La atrapasueños: [Reseña] Bella y Bestia
Arxivat a:
ACTUALITAT, atur
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: