Posa en venda el seu violí per poder-se pagar els estudis i rep la inesperada resposta d'aquest famós

per Redacció, el 22 de setembre de 2020 a les 11:05
"Hola! Estic venent el meu violí perquè necessito els diners per estudiar i la meva situació econòmica no és gaire bona ara mateix. Està en perfecte estat i és de bona qualitat. M'està costant mil trobar algú que li vulgui donar una altra vida. M'ajudaríeu molt amb un RT". Aquest és el missatge que fa uns dies publicava la usuària de Twitter @actiooncat per tal d'intentar trobar un comprador o compradora pel seu instrument.  El que segurament no s'esperava és que el músic James Rhodes l'obrís per privat i s'oferís a pagar-li els diners que demanava sense res a canvi. "Preferiria que conservessin el teu estimat violí. I estaria molt content d'enviar-te 1.000 euros al teu compte bancari si això no t'ofèn", li va escriure l'artista.  La noia, que no s'ho podia creure, va voler agrair el gest de James Rhodes compartint-lo a Twitter. La història es va fer viral en poques hores i tots dos van voler aprofitar l'atenció rebuda per conscienciar sobre la importància de lluitar per una educació accessible i de qualitat. 
Després de llegir aquest relat, hem pensat que segurament tots i totes heu viscut o presenciat algun gest solidari o alguna història bonica d'aquelles que no s'obliden. Compartiu-la al formulari que trobareu més avall i farem un article amb els vostres textos.

Arxivat a:
ACTUALITAT, solidaritat
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: