La quarantena passarà a ser de 10 dies la setmana vinent

Un infant confinat a casa | ACN
per Irene Ramentol, el 22 de setembre de 2020 a les 11:15
Les quarantenes seran a partir de la setmana vinent de 10 dies, segons ha avançat el secretari de Salut, Josep Maria Argimon a TV3. El Departament de Salut feia dies que havia posat ja sobre la taula el canvi de criteri, però esperava rebre llum verda de les autoritats espanyoles i europees. 

Segons Salut, aquest canvi -passen de 14 a 10 dies- permetrà trobar un millor equilibri entre la seguretat en evitar contagis i el compliment de les quarantenes. Les quarantenes s'han estès molt amb l'increment de contagis de les últimes setmanes i amb la tornada a l'escola, atès que qualsevol positiu en una aula obliga a confinar tot el grup per evitar brots descontrolats. 


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: