Així pots preparar el pastís més sa i fàcil del món!

per Adolescents.cat, el 27 de setembre de 2020 a les 08:21
Avui us ensenyem a preparar un dels pastissos més sans i fàcils que hagueu vist mai! És un pastís tipus pa de pessic de pastanaga i sense farines.

INGREDIENTS


2 pomes Golden
3 pastanagues mitjanes

3 ous
Canyella al gust
1 culleradeta de llevat

Per a la cobertura:

4 trossos de xocolata negra
1 culleradeta d’oli de coco o d’oliva

PREPARACIÓ

Pela les pomes i les pastanagues i talla-les a trossets. Posa primer la poma tallada al microones durant 2 minuts i sense tapar. Després poses la pastanaga al microones durant 5 minuts fins que quedi tova.

Barreja tots els ingredients junts (poma, canyella, pastanagues i ous) amb una batedora de mà i llestos! Ja ho pots ficar al motlle.

Posa-ho al forn a 180 graus (prèviament escalfat) durant 30 minuts o fins que estigui fet, sempre vigilant.

Posa els trossos de xocolata i l’oli en un bol i escalfa-ho al microones 1 minut fins que quedi líquid. Després ho passes per sobre el pastís i ho fiques una estona a la nevera perquè la xocolata es torni dura.

Aquí pots veure la recepta original de la @blancanutri
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bizcocho de ZANAHORIA sin harinas ⭕️ F Á C I L —————————- 🌱 Sin azúcar . 🌱 Sin edulcorantes . 🌱 Sin gluten . 🌱 Sin lácteos . —————————— INGREDIENTES 🔸2 manzanas 🍎 golden 🔸3 zanahorias medianas 🔸3 huevos . 🔸Canela Ceylán al gusto . 🔸1 cdita de levadura —————- 🔹Opcional: PARA EL CHOCOLATE: 2-4 onzas choco >85% + 1/2cdita aceite de coco u oliva ————————— Son súper fáciles !!! 😍 ————————— 1️⃣ Pela la manzana 🍎 y la zanahoria y córtalas en trocitos, ponlas en un plato y mételas al microondas 2 min (sin tapar) en caso de la manzana 🍎 y la zanahoria unos 4-5min hasta que quede blandita. SUSTITUIBLE por 🍎 🍎🍑🍌.. (2 piezas de fruta) . 2️⃣Solo hay que mezclar todos los ingredientes juntos (manzana asada, canela, zanahoria, huevos) en una batidora de mano y listo, añadir al molde. . 3️⃣ meter al horno a 180 grados, 30min o hasta que esté hecho (previamente calentado) siempre vigilando!! . 4️⃣ Pon en un bol las onzas de chocolate y el aceite de coco u oliva y caliéntalo 1min en el microondas, hasta que quede líquido y añadir por encima del bizcocho (ver vídeos 👆🏽) y meter un rato a la nevera para que endurezca ——— Los moldes los podéis comprar en @cocuisine.shop . ————- . CONSERVACIÓN: 2-4 días en nevera 👌🏽 ————- TAN FÁCIL ✨ y TAN Bueno 🤩 . . . . #salud #fitmeal #nutricionista #nutrition #bajardepeso #realfooding #eresloquecomes #recetassaludables #recetas #sanoyrico #dieta #cambiandohabitos #diabetes #sinazúcar #fibra #sinlactosa #singluten #majadahonda #fit #vegetarian #desayuno #merienda #madrid #realfood #bizcocho

A post shared by B L A N C A nutricionista👩🏽‍⚕️ (@blancanutri) on

 
Arxivat a:
SALUT, pastís, recepta, sa, menjar, fàcil
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: