Una de les apps que més feu servir podria deixar de funcionar a Europa

per Redacció, el 22 de setembre de 2020 a les 15:27
Facebook ha obert la porta a deixar de prestar servei a la Unió Europea en cas que es faci efectiva la prohibició de transferir dades personals d'usuaris europeus cap als Estats Units. Això vol dir, doncs, que Facebook i Instagram podrien deixar de funcionar a Europa.

"En el cas que Facebook estigués subjecta a una suspensió completa de les dades dels usuaris cap als Estats Units, com sembla ser la proposta de la DPC, no està clar com podria seguir proporcionant els serveis de Facebook i Instagram a la Unió Europea", explica la màxima responsable en protecció de dades i privacitat de l'empresa a Europa, Yvonne Cunnane.


L'executiva argumenta que, segons un estudi encarregat per Facebook, les aplicacions de la companyia van ajudar a generar vendes per valor de 208.000 milions d'euros a 7.700 empreses de tot Europa. 
Arxivat a:
ACTUALITAT, Instagram
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: