Es demana reduir les trobades a un màxim de 6 persones

per Bernat Surroca, el 23 de setembre de 2020 a les 14:14
El Departament de Salut demana a la ciutadania que eviti les trobades socials de més de 6 persones. La mesura serà obligatòria quan rebi l'autorització judicial i arriba en moment en què el risc de rebrot és molt alt.

Fins ara les reunions podien ser de 10 persones i ara seria de 6. La mesura s'adopta arran de la situació de l'epidèmia, que ha empitjorat en els últims dies a Catalunya. "Hem de posar molt el focus a la situació epidemiològica", ha dit el secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, que ha remarcat que si la mesura no funciona es canviarà.


De cara al pont de la Mercè, el doctor ha demanat una "mobilitat responsable". "Hem de pensar si és estrictament necessari", ha dit. "Si és possible, hem d'evitar la mobilitat", ha afegit. 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: