Així és el millor hotel del món (i val menys de 40 euros la nit!)

per NacióDigital, el 24 de setembre de 2020 a les 09:02

No és de luxe, ni de cinc estrelles ni de cap cadena multimilionària. El millor hotel del món té un preu de 40 euros la nit, és de quatre estrelles i està situat a Cambodja. El nou millor establiment del planeta ha estat escollit a les desenes de milers de vots del portal TripAdvisor en el seu certamen anual de premis, el Traveler's Choice Awards.

L'hotel Viroth està situat a Siemp Reap, una zona balneària a la zona nord-oest del país, a pocs quilòmetres de la frontera amb Tailàndia. Ha estat escollit el millor del món gràcies a la seva qualitat en relació amb el preu, al tracte amb els clients i a les seves condicions immillorables en una de les zones del món més desfavorides.

Ha aconseguit la millor puntuació possible dins del portal. Les habitacions no són gaire grans, ocupen entre 35 i 50 metres quadrats, però tot el paquet de prestacions que ofereix el Viroth és realment assequible a una altíssima qualitat.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: