L'actitud dels influencers que ha fet indignar aquesta coneguda cantant

per Redacció, el 23 de setembre de 2020 a les 09:56
Una de les restriccions per evitar contagis és la d'evitar aglomeracions i reunions de gent. De fet, es recomana que les trobades siguin de menys de 15 persones i que es mantinguin les mesures d'higiene i seguretat. 

Tot i això, hi ha persones que no segueixen les normes anticoronavirus i es dediquen a publicar imatges de les festes que organitzen. Aquest és el cas del youtuber Jake Paul, que va fer una festa multitudinària a casa seva, o del tik toker Bryce Hall, que va veure com la policia detenia la celebració que havia organitzat per no complir amb les mesures de seguretat.  Farta d'aquests tipus d'actituds, la cantant Billie Eilish ha publicat un vídeo en què denuncia la manca de consciència i respecte d'algunes persones. "És curiós com jo no he abraçat als meus amics en sis mesos i vosaltres esteu de festa. Que graciós no?" diu en la gravació.  Vosaltres què en penseu? Creieu que cada vegada hi ha més gent que se salta les restriccions?
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: