5 consells per preparar els tuppers de la setmana

per Redacció, el 28 de setembre de 2020 a les 11:42
La tornada a l'escola o a la universitat és ja una realitat i, després dels mesos de vacances, segurament costa molt pensar en els àpats i, sobretot, en els que haurem de fer fora de casa. Els experts del CETT, centre universitari de referència en turisme, hoteleria i gastronomia, us porten 5 consells que us ajudaran a planificar els tuppers de la setmana, mantenir una alimentació saludable i no haver de cuinar cada dia! 

 


Posa-hi imaginació! Gemma Díez, professora del CETT, indica que "poc a poc se'ns acudiran preparacions noves, un cop tinguem clars els ingredients, les elaboracions de cadascuna i l'ordre a seguir. Tot i que és recomanable començar per plats que ja haguem cuinat altres cops, així ho tindrem més controlat al principi i aprofitarem més les hores de preparació".

Es tracta, doncs, d'anar agafant pràctica i animar-nos poc a poc amb noves receptes i seguint els consells dels experts. Si el turisme, l'hoteleria o la gastronomia són àmbits que us interessen, heu de descobrir el CETT-UB! Podeu formar-vos en aquests sectors amb el Grau de Turisme, el Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques o bé els Cicles Formatius, com el de Tècnic Superior en Agències de Viatges i Gestió d'Esdeveniments, Tècnic en Cuina-Gastronomia i Serveis de Restauració; Tècnic Superior en Direcció de Cuina o Tècnic Superior en Gestió d'Allotjaments Turístics, entre d'altres. 

Al CETT trobaràs moltes oportunitats per al teu futur, descobreix-les! Si vols saber-ne més, pots omplir sense cap compromís el formulari que trobaràs més avall.
Arxivat a:
EDUCACIÓ, CETT
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: