Quina és la situació del teu institut? Hi ha grups confinats? Consulta-ho aquí

per NacióDigital, el 24 de setembre de 2020 a les 09:34
Quants positius per coronavirus hi ha al teu centre escolar? S'hi han hagut de confinar grups? I el professorat, com va de recursos disponibles? Aquestes són algunes de les dades que es poden consultar en el portal web obert Traçacovid, actualitzat diàriament pel Departament d'Educació.

Accedeix a l'aplicatiu amb l'estat actual de tots els centres educatius catalans


L'espai ofereix dades individualitzades de cada centre en concret i actualitza automàticament la informació. S'hi pot consultar: l'estat de l'escola (oberta o tancada), quants grups confinats hi ha, el total de persones confinades (també si són alumnes, professors o personal extern), el total de casos positius per la Covid-19 (també si són alumnes, professors o personal extern) i quina és la situació en les escoles, instituts i llars d'infants de l'entorn més proper.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: