El truc que pots fer abans d'anar a dormir per ser més feliç

per Adolescents.cat, el 24 de setembre de 2020 a les 10:26
Hi ha èpoques en les que costa molt relaxar-se i mantenir un bon estat d’ànim, però saps que hi ha un petit hàbit que et pot ajudar abans d’adormir-te? Segueix llegint!

Una enquesta realitzada a 2.310 persones es va centrar en els resultats més detallats dels 1.000 participants que es van dividir en dos grups diferents: els que llegien amb freqüència (unes 5 nits) abans d’anar a dormir i els que ho feien poc. “Més del 80% dels que sí que llegien, asseguraven que tenia un efecte relaxant”, diu l’informe. “L’altre 65% indicava que el seu estrès s’havia reduït i el 50% que descansava més”, assegura.


Com era d’esperar, els que són molt lectors recomanen a la resta que facin el mateix per beneficiar-se dels seus efectes positius. A més, gairebé la meitat dels enquestats prefereix llibres en format tradicional, mentre que menys persones els prefereixen en dispositius electrònics. L’informe també diu que els que sí que llegeixen, descansen una hora i 37 minuts més que els que no.

Per altra banda el 70% dels lectors freqüents pensen que actualment estan vivint el moment al màxim, hi ha molta més felicitat entre els que són lectors!


De fet, segons la Universitat d’Oxford, qui més ha llegit en la seva adolescència, més possibilitats té de triomfar en l’etapa adulta.

En fi, que la lectura té molts beneficis per a la nostra salut mental i ens ajuda a obrir la ment i obtenir nous coneixements a part de relaxar-nos i ajudar-nos a dormir. I tu, llegeixes habitualment?
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: