Diuen que aquest és el programa més polèmic de la TV: hi esteu d'acord?

per Redacció, el 28 de setembre de 2020 a les 10:31
Després de l'èxit que va tenir la primera temporada, aquest setembre s'ha estrenat la segona entrega de La isla de las tentaciones, un dels programes televisius que més polèmica genera. 

Com segurament ja sabeu, els i les protagonistes del reality són cinc parelles disposades a "posar a prova" la seva fidelitat. Com? Doncs passat diverses setmanes separades i envoltades de solters i solteres que intenten seduir-les/los

Tenint en compte la dinàmica del programa, no és d'estranyar que rebi crítiques per part de l'audiència i també dels psicòlegs. I és que, segons els experts, aquest tipus de continguts "normalitzen" comportaments nocius i que s'haurien d'evitar en tota mena de relacions. De fet, hi ha peticions obertes a Change.org perquè cancel·lin aquest reality.

La sexòloga i terapeuta Núria Jorba descriu a Código Nuevo algunes de les actituds tòxiques que trobem a La isla de las tentaciones:

 


Versió sense playbuzz
La gelosia: el control de l'altre i els retrets
El victimisme: culpar a l'altre de tots els errors.
La competitivitat constant i la falta d'empatia: no saber-se posar el lloc de l'altre.
El menyspreu: menystenir els altres a causa de les inseguretats pròpies. 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: