Com escrius la lletra T? Això és el que diu sobre la teva personalitat

per Redacció, el 28 de setembre de 2020 a les 11:39
La grafologia és una pseudociència que té com a objectiu descobrir característiques de personalitat dels individus a través de la seva escriptura. Per tal d'aconseguir-ho, s'analitzen diversos elements: la mida de la lletra, la inclinació, la força del traç i fins i tot l'alçada en què es col·loquen algunes línies, com ara la barra de la T. 

De fet, segons els experts en aquest àmbit, la manera d'escriure la lletra T ens pot revelar aspectes de personalitat tan rellevants com la capacitat de lideratge. Us deixem amb una anàlisi d'aquesta lletra: vosaltres com l'escriviu?

 


Versió sense playbuzz
La barra no toca la línia principal (1): Les persones que escriuen la T d'aquesta forma acostumen a tenir tendència a rebel·lar-se i no es conformen. Els agrada assumir rols de lideratge, però són insegurs/es i això fa que de vegades els costi prendre decisions. 

La barra a dalt de la línia principal (2): Les persones que escriuen la lletra T d'aquesta forma acostumen a ser autoritàries i no els agrada que no els donin la raó. Tenen un caràcter fort i els costa admetre els errors.

La barra situada al mig (3): Les persones que escriuen la lletra T d'aquesta forma acostumen a tenir autocontrol: saben gestionar les seves emocions i traslladar les seves necessitats de manera assertiva. Són bons líders. 

La barra situada a baix (4): Les persones que escriuen la lletra T d'aquesta forma acostumen a ser reservades i els costa dir el que pensen. Tenen molt esperit de sacrifici i saben treballar en grup, però no els agrada ocupar rols de líder.
Arxivat a:
ACTUALITAT, lletra T
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: