TEST El senzill test per descobrir aspectes ocults de la teva personalitat

per Redacció, el 29 de setembre de 2020 a les 10:50
El que pensem sobre nosaltres mateixos i la manera en com ens veuen els altres no sempre coincideixen. Per exemple, potser creiem que no sabem parlar bé en públic, però la gent que ens envolta, en canvi, opina que ens comuniquem molt bé. 

Doncs bé, aquestes diferències de percepcions, a la llarga, poden acabar provocant problemes en l'àmbit personal i professional. Per això és tan important l'autoconeixement: profunditzar en els nostres pensaments, valors i comportaments. Per aconseguir-ho, els professors universitaris Joseph Luft i Harry Ingham van dissenyar la finestra de Johari, un senzill exercici que ens permet visualitzar com ens mostrem als altres i les relacions que establim. Aquí el teniu:


 


 
Arxivat a:
TESTS, personalitat
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: