Critica a una alumna per anar vestida així i aquesta és la reacció dels estudiants

per Redacció, el 29 de setembre de 2020 a les 11:19
Primer dia d'institut. La vicedirectora i també professora entra a una de les classes per explicar el protocol anti-Covid que s'ha de seguir. Enmig de l'explicació, però, s'atura i crida l'atenció a una alumna que va en minifalda: "No t'hauries de vestir així, és provocatiu i a algun professor se li podria desviar la mirada". 

El que us estem explicant no és un cas inventat ni tampoc d'una altra poca. Es tracta d'una situació real que va passar fa pocs dies a un institut de Roma. 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Le dichiarazioni della docente: https://video.repubblica.it/cronaca/roma-la-vicepreside-del-socrate-respinge-le-accuse-di-sessismo-tutto-un-equivoco-sono-stata-e-sono-femminista/367417/367965?videorepmobile=1• Sono stata una studentessa del Liceo Socrate di Roma e mio marito fa parte del corpo docenti dell’Istituto. È vergognoso vedere come testate giornalistiche facciano disinformazione. È vergognoso che si strumentalizzino, dopo averle travisate, le parole di una docente. @larepubblica dovrebbe pensare a fare vera informazione, ma evidentemente la notorietà viene prima di tutto. Non si strumentalizza la violenza di genere. Riflettete su quello che fate, studenti e studentesse. Una buona dose di comprensione del testo orale sarebbe auspicabile da parte vostra, ma evidentemente noi insegnanti dobbiamo impegnarci ogni giorno di più. #larepubblica #stopallaviolenzasulledonne #stopallaviolenzadigenere #liceosocrate #liceosocrateroma #disinformazione #vergogna #prof #vitadaprof

Una publicación compartida de 𝐕𝐚𝐥𝐞𝐧𝐭𝐢𝐧𝐚 (@antichista_puntigliosa) el


Com us podeu imaginar, les paraules de la vicedirectora no van agradar gens als i les estudiants, que lluny de callar, van decidir rebel·lar-se. L'endemà totes les alumnes es van presentar en minifaldilla a l'institut i el van omplir de cartells en contra del masclisme i el sexisme. 


Finalment, el director del centre va demanar perdó i va assegurar que tothom és "lliure de vestir-se com vulgui". I a vosaltres, us han cridat mai l'atenció per com anàveu vestits/des?
Arxivat a:
ACTUALITAT, minifalda
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: