Alerta per una estafa sobre Netflix

per Redacció, el 29 de setembre de 2020 a les 12:28
Alerta per una estafa a Netflix que roba les dades personals i bancàries dels usuaris. Es tracta d'una nova onada de ciberatacs en forma de phishing que suplanta la identitat de Netflix i roba les dades als clients de la popular plataforma de contingut en streaming. 

Els usuaris reben un correu electrònic que demana actualitzar la informació de pagament. El mail assegura que s'ha produït un error en l'abonament de l'última quota de Netflix i proporciona un enllaç per solucionar el problema. 

 

Quan l'usuari hi accedeix, arriba a una web creada pels ciberdelinqüents molt semblant a la de Netflix. En aquesta, hi troba un formulari on ha d'introduir les dades de la seva targeta bancària i confirmar les seves dades personals. Un cop ho ha fet, se'l redirigeix a la pàgina real de Netflix i és per això que no sembla una estafa.


I què podem fer per evitar caure a la trampa? Si dubtem d'aquests correus electrònics, convé revisar la safata d'entrada i contrastar-los amb altres missatges que hàgim rebut. A més, cal tenir clar que Netflix no acostuma a enviar comunicacions d'aquest tipus sense dirigir-se personalment al destinatari. Per tant, no faciliteu les vostres dades personals, perquè us les poden robar i utilitzar-les.
Arxivat a:
ACTUALITAT, Netflix
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: