Avui arriben noves mesures contra el coronavirus

per NacióDigital, el 30 de setembre de 2020 a les 09:16
El govern espanyol i la Comunitat de Madrid han pactat que s'apliquin les mateixes restriccions per frenar l'epidèmia de Covid-19 a totes les ciutats de l'Estat de més de 100.000 habitants que superin uns índex d'alta incidència del virus.

Això afectarà, en cas de superar els llindars d'empitjorament de la pandèmia establerts, les següents ciutats catalanes: Barcelona, l'Hospitalet de Llobregat, Terrassa, Badalona, Sabadell, Lleida, Tarragona, Mataró, Santa Coloma de Gramenet, Reus i Girona.


Les restriccions estaran relacionades amb la mobilitat, la interacció social i els horaris i aforaments de locals i afectaran aquelles grans ciutats que tinguin una incidència acumulada de més de 500 casos positius per cada 100.000 habitants en els darrers 14 dies.
 
El Ministeri de Sanitat farà públic aquest dimecres el llistat de ciutats espanyoles que es podrien veure afectades per la mesura si tenen una situació epidemiològica complicada.  

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: