5 sèries adolescents noves que potser no coneixies

per Redacció, el 30 de setembre de 2020 a les 09:37
S'estrenen tantes sèries que de vegades aquelles que no tenen èxit d'audiència passen desapercebudes tot i ser bones. Avui us portem algunes produccions adolescents d'aquest 2020 que val la pena veure.
 


Versió sense playbuzz
Love, Victor
Basada en la novel·la 'Simon vs. the Homo Sapiens Agenda', la qual va inspirar la pel·lícula Love, Simon", la sèrie segueix la vida d'un estudiant ple de dubtes. En la producció veurem com el protagonista s'enfronta als problemes que té a casa, s'adapta a una nova ciutat i explora la seva sexualitat. Es pot veure a Hulu. 

We are who we are 
Se centra en el Fraser, un jove tímid i introvertit de catorze anys que es trasllada a una base militar amb les seves mares: Sarah (Chloë Sevigny) i Maggie (Alice Braga). Es pot veure a HBO.

Yo nunca 
Una comèdia adolescent que explica el pas a la maduresa d'una jove que viu als Estats Units. Està inspirada en l'experiència de Mindy Haling, productora i guionista de la sèrie. Es pot veure a Netflix. 

Outer Banks 
En una illa de rics i pobres, un noi compta amb l'ajuda dels seus tres millors amics per buscar un llegendari tresor vinculat a la desaparició del seu pare. Es pot veure a Netflix.

Extracurricular
Un estudiant model comet un delicte per guanyar diners juntament amb els seus amics i coneguts, els quals involuntàriament s'involucren en la situació. Es pot veure a Netflix.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: