La gent està flipant amb el que ha fet aquest multimilionari abans de morir

per NacióDigital, el 30 de setembre de 2020 a les 10:28
Una donació històrica al llarg dels anys. L'empresari i cofundador de l'empresa Dutty Free, Charles Feeney, ha donat uns 7.000 milions d'euros a projectes, fundacions i iniciatives solidàries de tot el planeta. És un objectiu que s'havia proposat abans de morir, deixant així en herència tot el que havia aconseguit a causes benèfiques.

Feeney va començar a crear la seva fortuna el 1960, amb la creació de les conegudes Duty Free Shoppers (DFS) arreu dels Estats Units, botigues que venien productes als militars que tornaven als aeroports. Ara, però, són coneguts arreu de centenars d'aeroports d'arreu del món, venent tota mena de productes. La seva activitat empresarial dona feina a més de 9.000 persones arreu del planeta, però l'empresari, després de dues dècades al capdavant de la firma, va decidir fer un tomb a la seva concepció del món.


El 1982 va fundar la seva pròpia organització benèfica, la responsable d'haver donat aquests 7.000 milions d'euros. Aquesta entitat, que ja ha complert la seva funció, desapareixerà aquest any mateix. Segons expliquen els seus pròxims i el seu biògraf, Feeney va canviar mentalment gràcies al llibre d'Andrew Carnegie, anomenat Riquesa. 
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: