Així és com t'anirà aquest mes d'octubre, segons l'horòscop xinès

per Redacció, el 1 d'octubre de 2020 a les 10:09
A la Xina, les festes d'Any Nou no se celebren fins al 25 de gener, que és quan s'inicia l'any de la rata, l'animal d'aquest 2020. Com ja sabeu, el calendari xinès és diferent del d'altres horòscops que coneixem. Per saber quin animal ens pertoca, es calcula en funció de l'any en què hem nascut. A continuació et deixem els signes zodiacals que corresponen als diferents anys de naixement i la seva predicció per aquest mes d'octubre.

 


Versió sense playbuzz

- Rata: El mes no comença gaire bé: et sentiràs una mica perdut i tindràs molts dubtes així que necessitaràs molta paciència, ja que dir les coses de males maneres només empitjorarà la teva sort. A mitjans de mes, però, hi haurà un canvi positiu que et permetrà gaudir més del teu temps lliure. Aprofita-ho. 

- Bou: La sort no somriurà als Bous a principis d'aquest mes. Ets massa tossut i això està fent que segueixis un camí del qual t'hauries d'allunyar. Escolta els consells de les persones que estimes i les coses potser aniran a millor. A finals de mes, una notícia inesperada t'alegrarà i t'aportarà calma. 

- Tigre: Tindràs algunes complicacions en l'amor. Has d'anar amb compte amb les teves relacions i recordar que la sinceritat és clau i no només amb la persona que t'agrada, sinó també amb els teus amics/gues. Aquest mes no et sentiràs preparat/da encara per expressar els teus sentiments, però sí per deixar entrar algú a la teva vida. 

- Conill: Els conills començareu bé aquest mes. Se us presentaran oportunitats que no esperàveu i que us aportaran benestar. A finals de mes, però, heu d'anar amb compte perquè estareu tan relaxats que no veureu els perills que us envolten. Heu de controlar-vos o algunes coses se us escaparan de les mans. 

- Drac: Les coses aquest mes potser no et sortiran com voldries i et sentiràs frustrat. És important que intentis controlar el teu estat d'ànim i que demanis ajuda a aquells que t'envolten perquè t'adonaràs que et fan costat més persones de les que creies. 

- Serp: És un mes en què has de dedicar temps en pensar què vols i què no a la teva vida. Ja fa massa que et deixes portar i que no prens decisions que saps que hauries de prendre. Aquest serà un mes de proves, però una vegada les superis, els avanços valdran la pena. 

- Cavall: Aquest mes t'anirà bé en l'amor tot i que potser tindràs alguns conflictes amb els teus amics/gues a causa de la teva situació sentimental. No els descuidis i estigues per ells/es. No perdis el temps fent activitats que no t'aporten res perquè això t'acabarà atabalant. Centra't en el que vols. 

- Cabra: Durant aquest octubre tindràs alguna baralla amb els teus amics/gues. Comunica't i no els deixis de banda, les coses es poden solucionar de manera ràpida si parleu. A finals de mes pot ser que coneguis algú especial que et faci recuperar la confiança que havies perdut. 

- Mico: Aquest mes no tindràs bona sort en l'amor, però has d'intentar no obsessionar-te. Tot són etapes i les coses canvien. Així doncs no et centris en les emocions negatives i mira't els problemes des d'una altra perspectiva. Fer-ho et farà créixer a nivell personal.

- Gall: Aquest mes et centraràs en tu mateix i això farà que et sentis més productiu. Ara bé, no ignoris les persones que t'envolten perquè hi ha un amic que et necessita més del que et penses. A mitjans de mes algú t'expressarà els seus sentiments i això et farà replantejar algunes coses. 

- Gos: Aquest mes començaràs amb els ànims baixos, però a mesura que avanci l'octubre hauràs de treure el teu instint de competitivitat i lluitar pels teus objectius. Si confies en tu, t'arribaran oportunitats molt bones que aportaran un rumb positiu a la teva vida.

- Porc: Si estàs pensant a fer canvis a la teva vida, és un bon moment perquè la sort et somriurà. Ara bé, no et precipitis i pensa't bé les coses abans d'actuar, ja que de vegades ets molt impulsiu/va i això no sempre és bo. Pel que fa a les relacions, algú del teu entorn se sent abandonat i t'ho farà saber.
Arxivat a:
ACTUALITAT, horòscop
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: