Logotip de Adolescents.cat

La polèmica prova que Netflix fa als seus treballadors: la superaries?

per Redacció, el 2 d'octubre de 2020 a les 14:56
Netflix és una de les empreses que més gent contracta, però també és una de les companyies amb més acomiadaments: un 8% per sobre de la mitjana. I és que els seus impulsors busquen constantment millorar l'equip que forma part de la plataforma.

I com avaluen els treballadors? Doncs amb una senzilla prova anomenada Keeper test. El funcionament és molt senzill: el responsable d'una àrea crida de tant en tant a un dels empleats i li fa la següent pregunta: "Si un dels teus companys/es et digués que vol deixar l'empresa intentaries que no ho fes?".


Si la resposta és que "no", és a dir, que no li impediria marxar, el més probable és que la persona acabi sent acomiadada, si és que "sí", en canvi, segurament continuarà a Netflix.

Segons els responsables de la companyia, el Keeper test els permet detectar les persones que estan 100% compromès amb l'empresa i hi tenen interès. És per això que decideixen quedar-se amb aquells treballadors que lluiten per consolidar l'equip.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: