Així és el moviment que et permet viatjar sense moure't de casa

per Redacció, el 5 d'octubre de 2020 a les 09:00
Tot i que no hi ha res com gaudir de la cultura de manera presencial, anant al cinema o al teatre, hi ha moltes opcions per fer-ho virtualment i, a més, tot allò relacionat amb les nostres aficions que puguem fer des de casa ens portarà aire fresc en una època excepcional. Abans de l'arribada del coronavirus, viatjar s'havia convertit en una experiència imprescindible per a molta gent, però ara no podem realitzar aquesta activitat de la mateixa manera.

Tot i així, sabies que és possible visitar les ciutats més emblemàtiques i d'una manera única des de casa? Ho podem fer a través de l'Urban Sketching (USK). Vols conèixer aquest moviment? Els experts del CETT-UB, centre universitari de turisme, hoteleria i gastronomia, t'ho expliquen! 

 
  
Arxivat a:
EDUCACIÓ, CETT
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: