Detinguts sis homes per una agressió sexual grupal a una menor de 14 anys al País Valencià

per Redacció, el 3 d'octubre de 2020 a les 10:25
La Guàrdia Civil de Xàtiva ha detingut sis homes per la seva suposada implicació en una agressió sexual a una menor de 14 anys en un municipi valencià de la comarca de la Vall d'Albaida.

Durant la tarda d'aquest divendres, diverses persones han declarat davant la Guàrdia Civil de Xàtiva amb relació als fets i, de moment, 6 d'elles han estat arrestades, segons han confirmat a Europa Press fonts coneixedores, que apunten que cap dels detinguts ha passat a disposició judicial.


Els agents de la Guàrdia Civil continuen amb la investigació per aclarir les circumstàncies en què s'haurien produït els fets i les persones que podrien estar implicades en aquests.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: