Aquest rànquing musical està generant molta polèmica: a favor o en contra?

per Redacció, el 5 d'octubre de 2020 a les 10:50
 Fa gairebé 20 anys, la prestigiosa revista musical Rolling Stone va decidir elaborar un rànquing amb les 500 millors àlbums de la història. Durant aquest temps els estils han evolucionat i han aparegut nous cantants i grups. 

És per això que la publicació ha actualitzat la seva famosa llista i hi ha inclòs nous i noves artistes, com Rosalía, que ocupa la posició 315 amb el seu disc El mal querer. La catalana no és l'única cantant jove que ha entrat al rànquing, Billie Eillish, Harry Styles o Taylor Swift també han passat a formar part d'aquesta prestigiosa llista. 

Con Altura GIF by ROSALÍA - Find & Share on GIPHY

A més a més, també s'han afegit àlbums de reggaeton com Barrio Fino de Daddy Yankee i X 100pre de Bad Bunny. 

Com us podeu imaginar, el nou rànquing ha generat polèmica: diversos usuaris han criticat que s'incloguin discs amb cançons masclistes i que desapareguin àlbums clàssics, tot i que el top de la llista el continuen liderant artistes mítics, com podeu veure més avall.
 
LLISTA DELS 10 MILLORS ÀLBUMS DE LA HISTÒRIA

1. Marvin Gaye: What's going on

2. The B eat Boys: Pet sounds

3. Joni Mitchell: Blue

4. Stevie Wonder: Songs in the key of life

5. The Beatles: Abbey Road

6. Nirvana: Nevermind

7. Fleetwood Mac: Rumours

8. Prince and the Revolution: Purple rain

9. Bob Dylan: Blood on the tracks

10. Lauryn Hill: The Miseducation of Lauryn Hill

 
Arxivat a:
ACTUALITAT, música
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: